Gik du også i panik over Googles trusler om dårligere placeringer i søgeresultaterne?

Udgivet af:

Google meddelte tidligere i år, at de efter 21. april ville vægte mobilvenlige hjemmesider højere i deres mobile søgeresultater – var du også en af dem som gik i panik og skyndte dig at få gjort din hjemmeside mobilvenlig?

Det er egentlig utroligt hvor meget fokus der er på placeringer i søgeresultaterne hos Google hos virksomheder her i landet, det er alfa og omega, at ens hjemmeside ligger godt i søgeresultaterne på de, for virksomheden, vigtigste søgeord eller søgefraser.

Frygten for at ...

Læs mere →
0

Google vil uddanne 4.000 danske virksomheder

Udgivet af:

Danske virksomheder halter bagefter når det kommer til at sælge deres produkter eller ydelser online.

Google har, om nogen, fingeren på pulsen når vi taler om udviklingen på internettet og af den grund har de også set, at danske virksomheder halter bagefter når det kommer til at sælge deres produkter eller ydelser via online mediet. Det vil Google i samarbejde med bl.a. Erhvervsstyrelsen gøre noget ved og de har derfor søsat ”Succes Online” – programmet.

4.000 danske virksomheder inden 2017

Google har sat ...

Læs mere →
0

Lokale virksomheder får eksperthjælp til at starte deres første AdWords-kampagne!

Udgivet af:

Vil du have succes med din online marketing, så er det på tide, at du starter med online annoncering og bliver synlig for nye kunder.

Workshop: Google AdWords – Opstart

Dato og tid: 08. april 2015 – kl. 09:30 til 12:30
Sted: Ndr. Ringgade 70A, 4200 Slagelse
Pris: 0 kr.

Dato og tid: 15. april 2015 – kl. 09:30 til 12:30
Sted: Slotsbryggen 14 A, 4800 Nykøbing F.
Pris: 0 kr.

Over 86% af danskerne søger på internettet, før de ...

Læs mere →
0

Mobilvenlige hjemmesider får boost i mobile søgeresultater

Udgivet af:

Når det kommer til søgninger på mobile enheder (fx iPhone eller iPad), ønsker Google, at brugerne får de mest relevante resultater og den bedste oplevelse og foretrækker derfor mobilvenlige hjemmeside fremover

Efterhånden som flere mennesker bruger mobile enheder til at få adgang til internettet, har Googles algoritmer været nød til at tilpasse sig disse brugsmønstre. Tidligere har Google lavet opdateringer til denne algoritme for at sikre, at et websted er konfigureret korrekt og kan ses på moderne mobile enheder. Google ...

Læs mere →
0

Google Succes Online x 3

Udgivet af:

Så er datoer og programmer for de næste Google Succes Online kursusforløb på plads og vi er super glad for, at intoto Online Markedsføring som officielt Google Partner Bureau har fået lov til at stå for undervisningen på de første 3 af i alt 5 moduler, som udgør et forløb. Og det på hele 3 Succes Online kursusforløb, nemlig på Lolland-Falster, i Stevns kommune og Køge kommune.

Google Succes Online kurset er en attraktiv og Gratis håndsrækning til små- og mellemstore ...

Læs mere →
0
Page 1 of 3 123