intoto – Online Markedsføring er nu officiel Google Partner

Det er en fornøjelse at kunne meddele at intoto – Online Markedsføring nu officielt er Google Partner Bureau. På nuværende tidspunkt, faktisk det eneste Google Partner Bureau på Sydsjælland, Møn og Lolland-Falster.

Tidligere var vi en del af Googles Engage for Agencies program, men Google lancerede for nylig et nyt program med skærpede krav til deres partnere. Der kræves nu mere engagement og mere viden om alle de mange Google muligheder og samtidig introducerede Google nye certificeringer.

Det er blevet langt mere komplekst at være Google AdWords eksperter og det kræver både erfaring, viden og hårdt arbejde. Samtidig stiller Google krav om en årlig certificering som skal vedligeholdes for at forblive en del af Google Partner programmet.

Vi har arbejdet med søgemaskineoptimering siden 1998 og Google AdWords siden 2004 og kan altså nu også officielt kalde os for Google Partner. Som Google Partner Bureau har vi en fast kontaktperson hos Google Danmark som vi kan trække på for ekstra rådgivning og hjælp.

Vore mange kunder vil selvfølgelig få glæde af den øgede fokus på kvalitetsrådgivning i det nye Google Partner program og vi glæder os til at fortælle om alle de nye og spændende muligheder i fremtiden.

Kontakt os for yderligere oplysninger >>

 

Skrevet af

Thomas Zacchi

Thomas Zacchi har arbejdet med online markedsføring siden 1997. Han hjælper virksomheder med at udarbejde en effektiv digital strategi og bistår dem med at eksekvere på denne strategi for at nå deres online ambitioner.