Er du klar til flere besøgende
og større omsætning?

Søgemaskineoptimering SEO

Mere end 85 % af den danske befolkning starter deres søgen efter produkter eller løsninger på et problem online. I Danmark er Google den foretrukne søgemaskine med over 96 % af søgningerne.

Derfor er det tydeligt, hvorfor du er nødt til at være synlig med din virksomhed i Google. Her starter jeres potentielle kunder rejsen mod at købe jeres produkter eller ydelser. Netop hér skal I fange deres opmærksomhed.

Tænk SEO ind fra starten

Søgemaskineoptimering – arbejdet mod at blive fundet i søgeresultaterne på Google – er en langsigtet strategi. Derfor skal den tænkes ind i din markedsføringsstrategi fra starten.

Emnet er bredt og dækker over både den tekniske opsætning af din hjemmeside og indholdet. Men da Google inddrager flere og flere sociale signaler, når de vægter søgeresultaterne, er din tilstedeværelse på sociale medier også en del af din strategi for søgemaskineoptimering.

Mere trafik og større omsætning med SEO

Når din virksomhed bliver mere synlig i Google, vil du også opleve at få mere trafik til din hjemmeside. Er du klar til flere besøgende og større omsætning?

Så kontakt intoto – Online Markedsføring på web@intoto.dk eller telefon 7026 7604.

Er du klar til en uforpligtende dialog om din virksomheds søgemaskineoptimering?

Bliv klogere og opnå vækst

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og modtag nyheder, værktøjer, tips og tricks


Nej tak, jeg skulle nødig blive alt for klog!