25+ års viden og ekspertise med søgemaskineoptimering

Søgemaskineoptimering SEO

Mere end 85 % af den danske befolkning starter deres søgen efter produkter eller løsninger på et problem online. I Danmark er Google den foretrukne søgemaskine med over 96 % af søgningerne. Derfor er Søgemaskineoptimering vigtigt for din virksomhed.

En god placering i søgeresultaterne på Google betyder alt andet lige mere trafik til din hjemmeside og dermed også mulighed for flere potentielle kunder.

Derfor er det tydeligt, hvorfor du er nødt til at være synlig med din virksomhed i Google. Her starter jeres potentielle kunder rejsen mod at købe jeres produkter eller ydelser. Netop hér skal I fange deres opmærksomhed. Og Søgemaskineoptimering er svaret.

3 gode grunde til at benytte SEO

  1. SEO er kritisk i forhold til at hjælpe dine kunder med at finde dig
  2. SEO er en omkostningseffektiv måde at vækste din bundlinje på
  3. Effekten af SEO er langvarig, hvilket gør det til en god investering

Tænk SEO ind fra starten – Er du klar til flere besøgende og større omsætning?

Søgemaskineoptimering – arbejdet mod at blive fundet i søgeresultaterne på Google – er en langsigtet strategi. Derfor skal den tænkes ind i din markedsføringsstrategi fra starten.

Emnet er bredt og dækker over både den tekniske opsætning af din hjemmeside og indholdet. Men da Google inddrager flere og flere sociale signaler, når de vægter søgeresultaterne, er din tilstedeværelse på sociale medier også en del af din strategi for søgemaskineoptimering.

Det siger vores SEO kunder

Rødvig Kro & Badehotel
“Vi sætter utrolig stor pris på den professionelle måde, som samarbejdet virker på og føler, at vi har fået en ekstern marketingafdeling, som i den grad forstår vores forretning og kunder.

Vores investering i online markedsføring er virkelig noget, vi kan se på bundlinjen.”
⭐⭐⭐⭐⭐

Kathrine Hendriksen – Direktør hos Rødvig Kro & Badehotel

 

KB Fritidshuse
“Vi fik fra starten lagt en effektiv Digital Strategi, og efter de første 12 måneders samarbejde kunne vi konstatere en 50% stigning i vores omsætning.”
⭐⭐⭐⭐⭐
Kim Bengtsson – Direktør hos KB Fritidshuse

 

Lungeforeningen
“Vi er utrolig glade for den tætte sparring og dialog, som vi har med intoto, og resultatet er da også en stigning på over 230% i besøgende til vores hjemmeside.”
⭐⭐⭐⭐⭐
Charlotte Larsen – Online ansvarlig hos Lungeforeningen

 

Søgemaskineoptimering i hele Danmark

Vi kan hjælpe virksomheder i hele Danmark med søgemaskineoptimering – SEO. Vi er selvfølgelig også aktive her:

Mere trafik og omsætning med SEO

Når din virksomhed bliver mere synlig i Google, vil du også opleve at få mere trafik til din hjemmeside. Er du klar til flere besøgende og større omsætning?

Kontakt intoto digital på web@intoto.dk eller telefon 7026 7604.

Hvor synlig er du på Google?

Udfyld nedenstående kontaktformular og vi udarbejder en gratis SEO-rapport for din hjemmeside, der viser, hvor synlig den er på relevante søgeord.

En SEO konsulent kontakter dig efterfølgende for at gennemgå rapporten med dig.

           

     

    Er du klar til en uforpligtende dialog om din virksomheds søgemaskineoptimering?