Vores kunder tager online markedsføring alvorligt – det giver resultater

Referencer

Vores kunder er ambitiøse, seriøse og helt igennem flinke mennesker med spændende virksomheder. Og de forstår, at online markedsføring ikke er en udgift, men bør ses som en investering. Vi nyder at hjælpe dem gennem forhindringerne i online markedsføring, så de øger deres omsætning og når deres mål.

 

 

Vores kunder siger …

231% flere besøg til Lungeforeningen

Lungeforeningen har som landsdækkende patientforening brug for at formidle værdifuld viden og skabe loyalitet hos vores medlemmer og potentielle medlemmer, og der er internettet vores vigtigste platform.

Vi har siden 2012 fået hjælp og rådgivning fra intoto digital omkring alt lige fra søgemaskineoptimering, Google AdWords, design og konverteringsoptimering af vores hjemmeside til vores overordnede online strategi.

Vi er utrolig glade for den tætte sparring og dialog, som vi har med intoto, og resultatet er da også en stigning på over 230% i besøgende til vores hjemmeside.

Charlotte LarsenOnline ansvarlig hos Lungeforeningen


206% flere leads til KB Fritidshuse

KB Fritidshuse er rigtig glade for samarbejdet med intoto digital, som har stået på siden 2012. De er utrolig professionelle og forstår vores forretning, og hvad der er vigtigt for os og vores kunder.

Vi sætter stor pris på deres evige udfordring i, hvordan vi kan gøre det bedre online, og det har medført en stigning af leads via vores hjemmeside over de sidste 12 måneder på ikke mindre end 206%. 2016 blev derfor vores bedste år nogensinde.

Vi fik fra starten lagt en effektiv Digital Strategi, og efter de første 12 måneders samarbejde kunne vi konstatere en 50% stigning i vores omsætning. Det tilskriver vi i stor udstrækning vores nye og effektive online markedsføring.

Kim BengtssonDirektør hos KB Fritidshuse


+200% flere bryllupsbookinger til Rødvig Kro & Badehotel

Rødvig Kro & Badehotel har siden 2012 samarbejdet med intoto digital, og i den periode har vi set en stor stigning i vores online aktiviteter, f.eks. en mangedobling af bryllupsbookinger, som er et af vores fokusområder.

Vi sætter utrolig stor pris på den professionelle måde, som samarbejdet virker på og føler, at vi har fået en ekstern marketingafdeling, som i den grad forstår vores forretning og kunder.

Vores investering i online markedsføring er virkelig noget, vi kan se på bundlinjen.

Kathrine HendriksenDirektør hos Rødvig Kro & Badehotel


Er du klar til en uforpligtende dialog omkring din virksomheds online strategi?


Bliv klogere og opnå vækst

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og modtag nyheder, værktøjer, tips og tricks


Nej tak, jeg skulle nødig blive alt for klog!