Få en ny og brugervenlig webshop, der arbejder for dig 24/7

Webshop

Danskerne handler mere og mere online, og i år vil over halvdelen af al detailhandel foregå online. Har du en fysisk butik og ingen online handel, risikerer du at miste kunder. intoto digital hjælper dig med at sikre din forretning, så du også tjener penge online.

Vi arbejder primært med open source platformen WordPress til webshops. Vi laver både simple webshops og avancerede webshops, der tilpasses dine behov og dit ønske til design. Og da systemet er open source, er du ikke bundet til en bestemt leverandør.

En WordPress webshop er enkle at bruge, så du kan nemt selv opdatere din webshop med nye varer. Vi hjælper med at vedligeholde det tekniske, så sikkerheden er i orden. Så er du klar til at modtage besøgende i din webshop.

Webshop som gør besøgende til kunde

Din webshop skal arbejde for dig, og det gør den kun, hvis dine kunder allerede kender din webshop, eller hvis du bruger tid på online markedsføring. Vores fokus i alt, hvad vi laver, er at øge dit salg online. Derfor lægger vi gerne en strategi for din online markedsføring, så din webshop performer bedst muligt.

Når vi har sat din webshop op ud fra dine ønsker og behov, hjælper vi dig videre med indhold og markedsføring. Vi fokuserer blandt andet på din søgemaskineoptimering, Google AdWords annoncering og annoncering på sociale medier. Og alt foregår i tæt samarbejde med dig, så resultatet bliver bedst muligt.

Har du en webshop, så kan du også udnytte den enorme vækst som detailhandlen oplever online på fx Black Friday eller jule salget.

Få mere salg med din webshop

Har du allerede en webshop, og ønsker du, at den kaster mere salg af sig? Lad os gennemgå den og vurdere, hvor du kan optimere den. Måske skal du arbejde med dine beskrivelser, måske skal der justeres på funktionaliteten. Vi sætter ind, hvor det er nødvendigt.

Kom med i onlinehandlen – du kan stadig nå at tjene penge i 2024. Kontakt intoto digitalweb@intoto.dk eller telefon 7026 7604.

Er du klar til en uforpligtende dialog om, hvordan du øger salget i din webshop?