Få flere kunder med en effektiv strategi for din Facebook annoncering

Facebook annoncering

73 % af danskerne er på Facebook, og den generelle profil bruger omkring 50 minutter om dagen på Facebook. Det giver dig rig mulighed for at markedsføre din virksomhed til stort set alle typer målgrupper.

Modsat traditionel markedsføring er din Facebook-side en kanal, du har fuld kontrol over. Du er i direkte dialog med brugerne og kan derfor få præcis den feedback, du behøver for at vækste din virksomhed.

intoto – Online Markedsføring rådgiver dig til at få mest muligt ud af din virksomheds Facebook-side. Vi hjælper dig med at få din følgerskare til at vokse, og vi skaber målrettede kampagner for din virksomhed.

Facebook annoncering skaber værdi

Facebook annoncer giver blandt andet din virksomhed større synlighed og dermed større kendskab til dit brand. Det giver mere trafik til hjemmesiden, flere konverteringer og flere tilmeldinger til dit nyhedsbrev. Resultatet er øget salg.

En Facebook-kampagne skaber altså værdi for din virksomhed og konverterer dine følgere til besøg på din hjemmeside og til betalende kunder i din forretning. intoto – Online Markedsføring skræddersyr en effektiv strategi for dine Facebook-kampagner til din virksomheds behov og ambitioner.

Din aktivitet på Facebook og dit fællesskab af følgere giver os indsigt i din målgruppes ønsker og behov. Det bruger vi til at guide dig på rette vej, så du bruger din side på den måde, der giver dig de bedste resultater.

Skab relationer med Facebook

Hele 88 % af forbrugerne stoler lige så meget på online anbefalinger fra andre forbrugere, som de gør på anbefalinger fra deres tætte venner og familiemedlemmer. Den store tilslutning til Facebook gør platformen til den bedste kanal, når du vil skabe relationer til dine kunder og potentielle kunder.

Facebook er også den kanal, hvor brugerne har den største tendens til at dele opslag og skrive anbefalinger. Den generelle bruger på facebook har omkring 130 venner, og det kan du udnytte til at få gratis omtale, der opbygger en troværdighed omkring dit brand, som du ikke får ved traditionel markedsføring.

Mængden af brugere og den høje ROI (Return Of Investment = dit afkast) gør, at Facebook stadig er den mest populære sociale platform at markedsføre virksomheder på. Så er du ikke aktiv og synlig på Facebook, er du som udgangspunkt et skridt bag dine konkurrenter.

Mål dine Facebook-kampagner

Dine annonce-kampagner på Facebook kan du måle på hver handling, du udfører, og se de konkrete resultater af dine kampagner. Og da Facebook er en af de billigste platforme at markedsføre på, kommer du længst for pengene her.

Ved hjælp af Google Analytics og Facebook rapportering kan vi hurtigt se, hvad der fungerer, og hvad der ikke gør. Dermed kan vi løbende optimere dine markedsføringstiltag og spare dig penge. Muligheden for at målrette så præcist til en bestemt målgruppe har du ikke med traditionel outbound marketing. Det kan koste dig dyrt at nå ud til personer, der falder udenfor din målgruppe.

Når du integrerer Facebook i din online markedsføring, har du rig mulighed for at promovere din virksomhed på tværs af diverse platforme. Facebook ejer for eksempel Instagram, og det giver os mulighed for at skabe målrettede annoncer til Instagram-brugere via Facebook.

Facebook giver dig også mulighed for at promovere dine andre sociale platforme, når du integrerer dem på din Facebook-side. Og så kan du naturligvis frit dele indhold på Facebook fra dine andre sociale platforme.

Succes med Facebook?

62 % af den danske befolkning bruger dagligt Facebook, mens 17 % dagligt bruger YouTube, og 11 % bruger dagligt Instagram. Tallene viser tydeligt, at Facebook er overlegen i dagligt brug.

Vi hjælper dig til at opnå succes på Facebook, så du kan dele indhold, der skaber værdi for brugerne. Det giver din virksomhed mere værdi. Ønsker du også succes med Facebook?

Kontakt intoto – Online Markedsføring på web@intoto.dk eller telefon 70 26 76 04.

Er du klar til en uforpligtende dialog om, hvordan din virksomhed får succes på Facebook?

Bliv klogere og opnå vækst

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og modtag nyheder, værktøjer, tips og tricks


Nej tak, jeg skulle nødig blive alt for klog!