Få flere kunder med en effektiv strategi for din Facebook annoncering

Facebook annoncering

73 % af danskerne er på Facebook, og den generelle profil bruger omkring 50 minutter om dagen på Facebook. Det giver dig rig mulighed for at markedsføre din virksomhed til stort set alle typer målgrupper. Som Meta Business Partner Bureau kan vi hjælpe dig.

Modsat traditionel markedsføring er din Facebook-side en kanal, du har fuld kontrol over. Du er i direkte dialog med brugerne og kan derfor få præcis den feedback, du behøver for at vækste din virksomhed.

6 gode grunde til at bruge Facebook

  1. Facebook skaber større brand kendskab for at tiltrække potentielle kunder
  2. Via Facebook kan du indsamle flere leads
  3. Effektiv målrettet annoncering via Facebook
  4. På Facebook kan alle virksomheder ramme det rette publikum
  5. Facebook kan øge trafikken til din hjemmeside
  6. Mulighed for at optimere din Facebook-sides indhold

Facebook Marketing Partner Bureau

intoto digital er Meta Business Partner Bureau og kan derfor rådgive dig til at få mest muligt udbytte af din virksomheds markedsføring på Facebook. Vi hjælper dig med at få din følgerskare til at vokse, og vi skaber målrettede kampagner for din virksomhed.

Facebook annoncering skaber værdi

Facebook annoncer giver blandt andet din virksomhed større synlighed og dermed større kendskab til dit brand. Det giver mere trafik til hjemmesiden, flere konverteringer og flere tilmeldinger til dit nyhedsbrev. Resultatet er øget salg.

En Facebook-kampagne skaber altså værdi for din virksomhed og konverterer dine følgere til besøg på din hjemmeside og til betalende kunder i din forretning. intoto digital skræddersyr en effektiv strategi for dine Facebook-kampagner til din virksomheds behov og ambitioner.

Din aktivitet på Facebook og dit fællesskab af følgere giver os indsigt i din målgruppes ønsker og behov. Det bruger vi til at guide dig på rette vej, så du bruger din side på den måde, der giver dig de bedste resultater.

Skab relationer med Facebook

Hele 88 % af forbrugerne stoler lige så meget på online anbefalinger fra andre forbrugere, som de gør på anbefalinger fra deres tætte venner og familiemedlemmer. Den store tilslutning til Facebook gør platformen til den bedste kanal, når du vil skabe relationer til dine kunder og potentielle kunder.

Facebook er også den kanal, hvor brugerne har den største tendens til at dele opslag og skrive anbefalinger. Den generelle bruger på facebook har omkring 130 venner, og det kan du udnytte til at få gratis omtale, der opbygger en troværdighed omkring dit brand, som du ikke får ved traditionel markedsføring.

Kontakt intoto digital på web@intoto.dk eller telefon 7026 7604

Mængden af brugere og den høje ROI (Return On Investment = dit afkast) gør, at Facebook stadig er den mest populære sociale platform at markedsføre virksomheder på. Så er du ikke aktiv og synlig på Facebook, er du som udgangspunkt et skridt bag dine konkurrenter.

Det siger vores Facebook kunder

Rødvig Kro & Badehotel
“Vi sætter utrolig stor pris på den professionelle måde, som samarbejdet virker på og føler, at vi har fået en ekstern marketingafdeling, som i den grad forstår vores forretning og kunder.

Vores investering i online markedsføring er virkelig noget, vi kan se på bundlinjen.”
Kathrine Hendriksen – Direktør hos Rødvig Kro & Badehotel

 

KB Fritidshuse
“Vi fik fra starten lagt en effektiv Digital Strategi, og efter de første 12 måneders samarbejde kunne vi konstatere en 50% stigning i vores omsætning.”
Kim Bengtsson – Direktør hos KB Fritidshuse

 

Lungeforeningen
“Vi er utrolig glade for den tætte sparring og dialog, som vi har med intoto, og resultatet er da også en stigning på over 230% i besøgende til vores hjemmeside.”
Charlotte Larsen – Online ansvarlig hos Lungeforeningen

 

Mål dine Facebook-kampagner

Dine annonce-kampagner på Facebook kan du måle på hver handling, du udfører, og se de konkrete resultater af dine kampagner. Og da Facebook er en af de billigste platforme at markedsføre på, kommer du længst for pengene her.

Ved hjælp af Google Analytics og Facebook rapportering kan vi hurtigt se, hvad der fungerer, og hvad der ikke gør. Dermed kan vi løbende optimere dine markedsføringstiltag og spare dig penge. Muligheden for at målrette så præcist til en bestemt målgruppe har du ikke med traditionel outbound marketing. Det kan koste dig dyrt at nå ud til personer, der falder udenfor din målgruppe.

Når du integrerer Facebook i din online markedsføring, har du rig mulighed for at promovere din virksomhed på tværs af diverse platforme. Facebook ejer for eksempel Instagram, og det giver os mulighed for at skabe målrettede annoncer til Instagram-brugere via Facebook.

Facebook giver dig også mulighed for at promovere dine andre sociale platforme, når du integrerer dem på din Facebook-side. Og så kan du naturligvis frit dele indhold på Facebook fra dine andre sociale platforme.

Facebook annoncering – i hele Danmark

Vi kan hjælpe virksomheder i hele Danmark med Facebook annoncering. Vi hjælper selvfølgelig også med Facebook annoncering her:

Ringsted
Køge
Haslev
Næstved
Vordingborg
Nykøbing Falster
Lolland-Falster

Succes med Facebook markedsføring?

62 % af den danske befolkning bruger dagligt Facebook, mens 17 % dagligt bruger YouTube, og 11 % bruger dagligt Instagram. Tallene viser tydeligt, at Facebook er overlegen i dagligt brug.

Vi hjælper dig til at opnå succes med din Facebook markedsføring, så du effektivt kan ramme de relevante brugere. Det giver din virksomhed mere værdi. Ønsker du også succes med Facebook?

Kontakt intoto digital på web@intoto.dk eller telefon 7026 7604.

Er du klar til en uforpligtende dialog om, hvordan din virksomhed får succes på Facebook?