Tiltræk flere kunder med en effektiv Content Marketing strategi

Content Marketing

Har du også søgt inspiration og anmeldelser på nettet, før du tog en beslutning om at købe et produkt eller en ydelse? Du er langt fra den eneste. Over halvdelen af alle danskere googler, før de køber. Og det bedste indhold vinder oftest kampen om kunderne. Det kan du også med Content Marketing.

Dine (potentielle) kunder har sandsynligvis allerede søgt viden om dine produkter eller ydelser, inden de lander på din hjemmeside. Men arbejder du godt med dit indhold, vil du opleve, at din chance for at tiltrække kunder stiger. Med øget salg til følge på den lange bane.

Content Marketing koster mindre end traditionel marketing, men det er til gengæld ikke noget, du gør på én dag. Det er en langsigtet strategi, hvor du skaber værdifuldt indhold til din hjemmeside. Det indhold markedsfører du efterfølgende på tværs af dine kanaler.

Content Marketing tiltrækker kunder

Det skaber en relation mellem dig og dine besøgende. Du opbygger en større tillid hos dine potentielle kunder og skaber et engagement, der får dine besøgende til at blive til kunder. De husker din forretning og dine produkter eller ydelser. Og de er mere villige til at dele dit indhold.

Men det kræver noget arbejde. Du skal lægge en strategi for det indhold, dine kunder efterspørger, og så skal indholdet produceres. Indholdet publicerer du på din hjemmeside, og så markedsfører du det via sociale medier.

Dit indhold skal henvende sig til mennesker, men hav samtidig fokus på søgemaskineoptimering. Skriver du både til mennesker og søgemaskiner, vil dine kunder finde dig i søgeresultaterne OG have lyst til at læse det, du har skrevet. Et skridt tættere på at blive din kunde.

Indhold er mere end tekst

Content Marketing omfatter mere end dine tekster. Indhold er også billeder, grafik, video, podcasts. Kort sagt, alt indhold på din hjemmeside, der markedsfører dit brand og dine ydelser. Hvilket indhold du skal kaste dig over, afhænger af din forretning og din målgruppe.

Derfor skal du kende din målgruppe, inden du lægger din strategi og giver dig til at producere dit indhold. intoto digital arbejder sammen med dig fra starten af processen og er med dig gennem hele din Content Marketing proces.

Sammen med dig definerer vi din målgruppe og sætter fokus på dine kerneområder. Vi starter din Content Marketing proces med at producerer dit første indhold. Og vi fortsætter med at producere indhold for dig, hvis du ønsker det.

Content Marketing er en disciplin, der kræver løbende indhold for at skabe resultater. Vil du også lykkes med Content Marketing? Hos intoto digital glæder vi os til at skabe resultater med dig. Kontakt os på web@intoto.dk eller telefon 70 26 76 04.

Er du klar til en uforpligtende dialog om, hvordan du løfter din Content Marketing?