Få en ny hjemmeside, der konverterer besøgende til loyale kunder

Hjemmeside – CMS

Din hjemmeside er krumtappen i din online markedsføring. Den skal fungere som centrum for alle dine online markedsføringstiltag, så besøgende bliver ledt tilbage til hjemmesiden, ligegyldigt hvor de befinder sig.

For at fungere optimalt skal din hjemmeside opfylde mange funktioner og krav. Den skal have indhold, der er relevant for dine besøgende. Den skal være overskuelig, så dine besøgende nemt kan finde det relevante indhold. Og den skal være bygget op, så det er let at blive kunde hos dig.

Din hjemmeside skal altså konvertere dine besøgende til betalende kunder.

Brand din virksomhed – Online

Din hjemmeside skal også brande din virksomhed. Derfor skal den have et design, som giver et godt førstehåndsindtryk. Det skaber troværdighed og fører dine besøgende tættere på at konvertere til kunder.

Vores erfaring er, at det skal være let at drive og udgive indhold på hjemmesiden. Ellers ender det med, at din hjemmeside blot fungerer som en tom skal, der ikke udnytter potentialet i online markedsføring.

Vi arbejder primært med open source platformen WordPress. Et brugervenligt CMS system som WordPress er ofte den rigtige løsning. Det gør det nemmere for dig at løse tekniske udfordringer som:

  • At gøre din hjemmeside søgemaskinevenlig i forhold til opbygningen, så søgemaskinerne let kan indeksere indholdet.
  • At optimere de enkelte sider til søgemaskinerne let og hurtigt.
  • At undgå dublicate content, som blandt andet Google opfatter som et forsøg på at spamme.

Der er mange flere udfordringer og heldigvis også løsninger! intoto digital hjælper med at opbygge din hjemmeside, så den står skarpt både til søgemaskiner og konvertering af kunder.

Er du klar til en effektiv hjemmeside? Kontakt intoto digitalweb@intoto.dk eller telefon 7026 7604.

Er du klar til en uforpligtende dialog om, hvordan din virksomhed får en effektiv hjemmeside?