Vi løfter dit salg gennem målrettet
Email Marketing

Email Marketing

Din hjemmeside er din salgskanal, og det er oplagt at bruge den til at få dine besøgende til at skrive dig op til dit nyhedsbrev. E-mail markedsføring er nemlig en virkelig effektiv – og billig! – måde at konvertere besøgende til kunder.

Fuldstændig din egen kanal. Et enormt stærkt middel til at skabe en relation til potentielle kunder. Og næsten gratis. Med Email Marketing henvender du dig direkte til dine kunder. Og du kan målrette dine budskaber med forskellige e-mailkampagner gennem året, så du øger dit salg.

intoto digital hjælper dig med dine e-mailkampagner, så du skaber bedre relationer til dine (potentielle) kunder. Resultatet? Øget salg.

Du er eksperten

Når du sender nyhedsbreve til dine modtagere – kunder og potentielle kunder – deler du ud af din viden og fremstår som ekspert på dit felt. Og sender du indhold med kvalitet, vil dine modtagere læse med interesse, og du vil blive lagret i deres bevidsthed som eksperten på området.

Integrer tilmelding til dit nyhedsbrev som en naturlig del af alle sider. Og tilbyd gerne en freebie (e-bog, rabat eller lignende) i bytte for en tilmelding til nyhedsbrevet. Sørg for, at din freebie er guf for modtageren, og at der er kvalitet i indholdet.

Skriv klart og forståeligt til én

Inden du kaster dig over Email Marketing, skal du kende din målgruppe. Hav et skarpt billede af, hvem du skriver til, så dine modtagere føler, du snakker direkte til dem. Din målgruppe består sandsynligvis af flere forskellige typer, så find den ene person, der kendetegner din ideelle kunde og skriv til ham/hende.

Med målgruppen på plads, skal du lægge en strategi for din e-mailmarkedsføring og dine kampagner. Hvad er formålet med nyhedsbrevet? Hvad vil du opnå? Vil du sælge noget, have tilmeldinger til et kursus eller noget helt tredje?

Tilrettelæg din e-mailkampagne ud fra dit formål og skab en serie af mails med samme budskab med forskellige fortællinger. Og alt indhold holdt i et klart og forståeligt sprog, så dine modtagere ser dit budskab fra deres synspunkt.

Har du brug for hjælp til din strategi og eksekvering af e-mailmarkedsføring? Hos intoto digital er vi klar til at løfte dit salg gennem e-mails.

Kontakt os blot på web@intoto.dk eller telefon 70 26 76 04.

Er du klar til en uforpligtende dialog om, hvordan du øger dit salg med e-mailmarkedsføring?