Som officielt Google Partner Bureau har vi fingeren på pulsen i den digitale verden

Google Partner Bureau

intoto digital blev helt tilbage i 2014 officielt Google Partner bureau og har derfor fingeren på pulsen i den digitale verden. Det gavner dig, der gerne vil styre rigtigt gennem Googles jungle og øge salget gennem online markedsføring.

intoto digital ApS er Certificeret Google Partner Bureau

Vi kan hjælpe dig med at få din virksomhed til at blive større online.

Har du brug for hjælp til at administrere din onlineannoncering? Vi er uddannet og certificeret af Google til at hjælpe virksomheder som din.

Google Ads (AdWords) – Googles egen søgeordsannoncering

Vores certificering i søgeordsannoncering er dit bevis på, at vi kan hjælpe din virksomhed til de optimale løsninger, når vi opretter, administrerer og optimerer dine Google Ads (AdWords) søgekampagner. Vi lægger en strategi for dine kampagner, der spiller sammen med dine andre markedsføringstiltag.

Verden er mobil – det sætter krav til dine annoncer

Når du skal annoncere på mobil, kan du trygt samarbejde med os. Vi er certificerede til at give dig den bedste løsning i forhold til annonceformater, budgivning, målretning og måling og optimering af din kampagne. Vi lægger en plan for din online marketing, så dine mobil- og videoannoncer giver det bedst mulige resultat.

Google Analytics – grundlaget for din digitale strategi

Vil du have noget ud af din hjemmeside, skal du have data på dine besøgende. Det får du med Google Analytics. Med vores certificering i Google Analytics er du sikker på, at vi kan udarbejde en brugbar digital analyse med baggrund i dine Google Analytics-data. Vi analyserer målinger og planlægger implementeringer. Og har du ikke tid eller lyst til at konfigurere og administrere din Google Analytics, klarer vi det for dig. Analysen er vigtig for at kunne lægge en optimal digital strategi for din forretnings online markedsføring.

Kom tættere på Google

Er du nysgerrig på, hvordan et Google Partner Bureau er? Og ikke mindst, hvordan vi kan hjælpe dig til resultater på den rigtige side af bundlinjen? Kontakt os endelig på på web@intoto.dk eller telefon 70 26 76 04.

Er du klar til en uforpligtende dialog om din virksomheds online markedsføring?