Som Google Partner Bureau hjælper vi dig til succes med dine Google Ads – AdWords-kampagner

Google Ads – AdWords

Med Google Ads - AdWords kan du fange dine potentielle kunder i deres søgen efter produkter eller løsninger på et problem. Google Ads - AdWords er helt enkelt betalte annoncer i Google, der vises over og under søgeresultaterne.

Som officielt Google Partner Bureau kan intoto digital hjælpe dig til at få flere potentielle kunder til din hjemmeside. Og en af tiltagene i din online markedsføring kan være Google Ads – AdWords.

Fordelene ved Google Ads – AdWords er, at du kun betaler for annoncen, når der klikkes på annoncen i søgeresultaterne og den søgende dermed ledes videre til en landingsside på din egen hjemmeside.

Højere afkast med Google Ads – AdWords

Siden 2004 har vi arbejdet på mange Google Ads – AdWords-kampagner, som har givet en ROI (Return On Investment = afkast) på over 1.000 %. Derfor anbefaler vi, at du overvejer at inddrage AdWords i din online markedsføring.

AdWords fungerer ved, at en potentiel kunde indtaster et eller flere søgeord i Google i sin jagt på et bestemt produkt eller tjeneste – måske dit. Herefter ledes brugeren videre til en oversigt over hjemmesider, der af Google vurderes som relevante i forhold til disse søgeord.

Udover listen over relevante hjemmesider er en del af resultatsiden afsat til annoncører. Brugeren ser derfor både betalte søgeresultater (relevante AdWords annoncer) og organiske søgeresultater (listen over relevante hjemmesider).

AdWords annoncer får typisk 30-40% af alle klik i Google

Google Ads –  AdWords annoncer får typisk 30-40% af alle klik, når der søges efter en lokal eller national leverandør af serviceydelser på Google. Denne procent er dog endnu højere hvis vi kigger på søgninger foretaget via mobiltelefoner.

I dag sker mere end 50% af alle søgninger på Google via mobile enheder

Som Google Ads – AdWords Certificerede, har vi siden 2004 med stor succes lavet Google Ads – AdWords kampagner for både store og små virksomheder. Vi tilpasser AdWords kampagner til lige netop dit budget.

Synlighed skaber flere kunder

Med AdWords har du privilegiet at være i den øverste kategori af søgeresultaterne og får derfor større mulighed for at blive set af potentielle kunder som søger efter dine produkter eller ydelser.

Det siger vores AdWords kunder

Rødvig Kro & Badehotel
“Vi sætter utrolig stor pris på den professionelle måde, som samarbejdet virker på og føler, at vi har fået en ekstern marketingafdeling, som i den grad forstår vores forretning og kunder.

Vores investering i online markedsføring er virkelig noget, vi kan se på bundlinjen.”
⭐⭐⭐⭐⭐

Kathrine Hendriksen – Direktør hos Rødvig Kro & Badehotel

 

KB Fritidshuse
“Vi fik fra starten lagt en effektiv Digital Strategi, og efter de første 12 måneders samarbejde kunne vi konstatere en 50% stigning i vores omsætning.”
⭐⭐⭐⭐⭐
Kim Bengtsson – Direktør hos KB Fritidshuse

 

Lungeforeningen
“Vi er utrolig glade for den tætte sparring og dialog, som vi har med intoto, og resultatet er da også en stigning på over 230% i besøgende til vores hjemmeside.”
⭐⭐⭐⭐⭐
Charlotte Larsen – Online ansvarlig hos Lungeforeningen

 

intoto AdWords statistik 2016

Google Ads – AdWords annoncering i hele Danmark

Vi kan hjælpe virksomheder i hele Danmark med Google Ads – AdWords annoncering. Vi er selvfølgelig også aktive her:

Klar til flere kunder?

Er du klar til at få flere potentielle kunder til din hjemmeside, og vil du have hjælp til at sætte din Google Ads – AdWords-kampagne rigtigt op? Som Certificeret Google Partner Bureau med mange års erfaring kan vi hjælpe jer til en succesfuld kampagne.

Kontakt intoto digital i dag på web@intoto.dk eller på telefon 7026 7604

Er du klar til en uforpligtende dialog om, hvordan din virksomhed får succes med Google Ads - AdWords?