Som Google Partner Bureau hjælper vi dig til succes med dine AdWords-kampagner

Google AdWords

Med Google AdWords kan du fange dine potentielle kunder i deres søgen efter produkter eller løsninger på et problem. AdWords er helt enkelt betalte annoncer i Google, der vises over og under søgeresultaterne.

Som officielt Google Partner Bureau kan intoto – Online Markedsføring hjælpe dig til at få flere potentielle kunder til din hjemmeside. Og en af tiltagene i din online markedsføring kan være Google AdWords.

Højere afkast med AdWords

Siden 2004 har vi arbejdet på mange AdWords-kampagner, som har givet en ROI (Return On Investment = afkast) på over 1.000 %. Derfor anbefaler vi, at du overvejer at inddrage AdWords i din online markedsføring.

AdWords fungerer ved, at en potentiel kunde indtaster et eller flere søgeord i Google i sin jagt på et bestemt produkt eller tjeneste – måske dit. Herefter ledes brugeren videre til en oversigt over hjemmesider, der af Google vurderes som relevante i forhold til disse søgeord.

Udover listen over relevante hjemmesider er en del af resultatsiden afsat til annoncører. Brugeren ser derfor både betalte søgeresultater (relevante AdWords annoncer) og organiske søgeresultater (listen over relevante hjemmesider).

Synlighed skaber flere kunder

Med AdWords har du privilegiet at være i den øverste kategori af søgeresultaterne og får derfor større mulighed for at blive set af potentielle kunder.

Fordelene ved AdWords er for det første, at din virksomheds navn og produkt vises tydeligt på siden, så du skiller dig ud fra de andre. For det andet betaler du kun for annoncen, når besøgende klikker på annoncen og dermed ledes til en landingsside på din hjemmeside.

intoto AdWords statistik 2016

Er du klar til at få flere potentielle kunder til din hjemmeside, og vil du have hjælp til at sætte din AdWords-kampagne rigtigt op? Med mange års erfaring kan vi hjælpe jer til en succesfuld kampagne. Kontakt blot intoto – Online Markedsføring på web@intoto.dk eller telefon 70 26 76 04.

Er du klar til en uforpligtende dialog om, hvordan din virksomhed får succes med Google AdWords?