Som Google Partner Bureau hjælper vi dig til succes med dine AdWords-kampagner

Google AdWords

Med Google AdWords kan du fange dine potentielle kunder i deres søgen efter produkter eller løsninger på et problem. AdWords er helt enkelt betalte annoncer i Google, der vises over og under søgeresultaterne.

Som officielt Google Partner Bureau kan intoto – Online Markedsføring hjælpe dig til at få flere potentielle kunder til din hjemmeside. Og en af tiltagene i din online markedsføring kan være Google AdWords.

Højere afkast med AdWords

Siden 2004 har vi arbejdet på mange AdWords-kampagner, som har givet en ROI (Return On Investment = afkast) på over 1.000 %. Derfor anbefaler vi, at du overvejer at inddrage AdWords i din online markedsføring.

AdWords fungerer ved, at en potentiel kunde indtaster et eller flere søgeord i Google i sin jagt på et bestemt produkt eller tjeneste – måske dit. Herefter ledes brugeren videre til en oversigt over hjemmesider, der af Google vurderes som relevante i forhold til disse søgeord.

Udover listen over relevante hjemmesider er en del af resultatsiden afsat til annoncører. Brugeren ser derfor både betalte søgeresultater (relevante AdWords annoncer) og organiske søgeresultater (listen over relevante hjemmesider).

AdWords annoncer får typisk 30-40% af alle klik

Google AdWords annoncer får typisk 30-40% af alle klik, når der søges efter en lokal eller national leverandør af serviceydelser på Google. Denne procent er dog endnu højere hvis vi kigger på søgninger foretaget via mobiltelefoner.

I dag sker mere end 50% af alle søgninger på Google via mobile enheder

Vores konsulenter, som alle er AdWords Certificerede, har siden 2004 med stor succes lavet AdWords kampagner for både store og små virksomheder. Vi tilpasser AdWords kampagner til lige netop dit budget.

Synlighed skaber flere kunder

Med AdWords har du privilegiet at være i den øverste kategori af søgeresultaterne og får derfor større mulighed for at blive set af potentielle kunder.

Fordelene ved AdWords er for det første, at din virksomheds navn og produkt vises tydeligt på siden, så du skiller dig ud fra de andre. For det andet betaler du kun for annoncen, når besøgende klikker på annoncen og dermed ledes til en landingsside på din hjemmeside.

Det siger vores AdWords kunder

Rødvig Kro & Badehotel
“Vi sætter utrolig stor pris på den professionelle måde, som samarbejdet virker på og føler, at vi har fået en ekstern marketingafdeling, som i den grad forstår vores forretning og kunder.

Vores investering i online markedsføring er virkelig noget, vi kan se på bundlinjen.”
⭐⭐⭐⭐⭐

Kathrine Hendriksen – Direktør hos Rødvig Kro & Badehotel

 

KB Fritidshuse
“Vi fik fra starten lagt en effektiv Digital Strategi, og efter de første 12 måneders samarbejde kunne vi konstatere en 50% stigning i vores omsætning.”
⭐⭐⭐⭐⭐
Kim Bengtsson – Direktør hos KB Fritidshuse

 

Lungeforeningen
“Vi er utrolig glade for den tætte sparring og dialog, som vi har med intoto, og resultatet er da også en stigning på over 230% i besøgende til vores hjemmeside.”
⭐⭐⭐⭐⭐
Charlotte Larsen – Online ansvarlig hos Lungeforeningen

 

intoto AdWords statistik 2016

AdWords annoncering i hele Danmark

Vi kan hjælpe virksomheder i hele Danmark med Google AdWords annoncering. Vi er selvfølgelig også aktive her:

Klar til flere kunder?

Er du klar til at få flere potentielle kunder til din hjemmeside, og vil du have hjælp til at sætte din AdWords-kampagne rigtigt op? Som Certificeret Google Partner Bureau med mange års erfaring kan vi hjælpe jer til en succesfuld kampagne.

Kontakt intoto – Online Markedsføring i dag på web@intoto.dk eller på telefon 7026 7604

Er du klar til en uforpligtende dialog om, hvordan din virksomhed får succes med Google AdWords?


Bliv klogere og opnå vækst

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og modtag nyheder, værktøjer, tips og tricks


Nej tak, jeg skulle nødig blive alt for klog!