Tal med dine potentielle kunder i stedet for blot at tale til dem

Sociale medier

Der er ingen tvivl om, at de sociale medier er kommet for at blive. De sociale medier har tilmed en stor indflydelse på virksomheders muligheder for at nå potentielle kunder. De største tjenester er uden tvivl Facebook, LinkedIn, Instagram, YouTube og Twitter, som alle har mange hundrede millioner brugere.

Som virksomhed kan du ikke lukke øjnene for mulighederne på de sociale medier. De kan med stor succes hjælpe dig i din online markedsføring, da mediet er mere personligt, mere troværdigt og mere tilbøjeligt til at fange dine potentielle kunders klik.

Sociale medier giver opmærksomhed

De sociale medier er fantastiske til at skabe opmærksomhed omkring indhold eller information på din blog, din hjemmeside eller måske din video på YouTube. Du kan med ganske få midler nå ud til mange, relevante kundeemner.

Men netop farten på de sociale medier gør, at du skal tænke strategisk, når du bruger dem i din markedsføring. intoto digital hjælper dig til at tænke de sociale medier ind i hele din markedsføring, så alle tiltag understøtter hinanden.

Skab kendskab og troværdighed til dit brand

De sociale medier fungerer som kanalen, der skaber potentialet for en fremtidig konvertering på din hjemmeside. De kan skabe kendskab til dit brand og føre besøgende videre til det relevante indhold på din hjemmeside.

Og fordi vi som mennesker stoler meget på, hvad andre deler og liker, kan du bruge det til din fordel ved for eksempel at lave opdateringer på Facebook. En potentiel kunde vil nemlig være langt mere engageret, imponeret og fristet, når indholdet kommer fra Facebook, end hvis dit budskab strålede ud fra en købt bannerreklame.

Bedre resultat i Google med sociale medier

Google anvender i dag i høj grad de sociale signaler til at ranke en hjemmeside i søgeresultaterne. Så det giver god mening for din virksomhed at være repræsenteret på de sociale medier. Og hvilke af de sociale medier skal du så vælge? Det hjælper intoto digital med at afklare.

Er du klar til at tale med dine potentielle kunder (gennem sociale medier) i stedet for blot at tale til dem? Så kontakt os på web@intoto.dk eller telefon 7026 7604.

Er du klar til en uforpligtende samtale om din virksomheds strategi på de sociale medier?