Dine kunder er klar til at købe.
Er din virksomhed klar til at blive fundet?

Bliv fundet

Online Markedsføring handler i bund og grund om at være synlig online for dine potentielle (og eksisterende) kunder. Og det er vigtigt at være synlig online, hvis du vil ud over rampen med din virksomhed.

Over 85 % af dine potentielle kunder søger online, før de træffer en afgørelse om at købe dine (eller dine konkurrenters) produkter. Online marketing er derfor afgørende for din succes.

Vi guider dig i onlinejunglen

Det kan være en jungle at begive sig ud i verden “online markedsføring”. Hvor skal du begynde? Hvordan skal du gribe processen an? Og hvilke tiltag skal du sætte i gang for at nå dine mål?

Som webbureau har intoto digital en holistisk tilgang til din online markedsføring. Vi guider dig derfor hele vejen til at øge din online eksponering gennem AdWords, forbedre din kundetiltrækning via de sociale medier og tiltrække flere besøgende til din hjemmeside med søgemaskineoptimering.

Individuel online markedsføringsplan

Hvilke tiltag der skal til, afhænger af dig, din forretning og dine mål. Vores fokus er at øge din virksomheds omsætning med online synlighed. Og hvert klik, hvert tweet og hver facebook-opdatering er en mulighed for at engagere dine kunder.

Dine kunder er klar til at købe. Spørgsmålet er: Er din virksomhed klar til at blive fundet?

intoto digital lægger en digital strategi, som gør din virksomhed synlig på nettet, så din omsætning kan øges. Skal vi hjælpe dig i den rigtige retning?

Er du klar til en uforpligtende dialog om din virksomheds digitale strategi?