Thomas Zacchi intoto - Online MarkedsføringBag intoto – Online Markedsføring står Thomas Zacchi som siden 1997 har hjulpet Danske og Internationale virksomheder til at forbedre deres online tilstedeværelse.

Vi er et Webbureau som brænder for online marketing, og har arbejdet med online salg fra før det blev muligt at foretage en online dankort transaktion og vi har arbejdet med søgemaskineoptimering fra før der var noget der hed Google.

intoto – Online Markedsføring er officielt Google Partner BureauLæs mere her.

Navnet intoto stammer fra det Latine ”in toto” (totalt; i sin helhed) og er den måde vi tænker online markedsføring på. Vi ser indsatsen som en helhed hvor ingen enkelt del kan stå alene.

Vi ser på Online Markedsføring som en helhed (in toto)

Værdien af din online markedsføring er ikke optimal hvis ikke også du bliver fundet i søgemaskinerne og værdien af at du er i stand til at generer trafik til din hjemmeside er heller ikke optimal hvis din hjemmeside ikke kan konvertere disse besøgende til betalende kunder i din forretning – du er nød til at tænke hele forløbet ind i din markedsføringsstrategi.

Vores arbejde med online markedsføring gør, at vi arbejder med alle dele af paletten lige fra hjemmesider (CMS) til markedsføring, AdWords PPC, Søgemaskineoptimering SEO, Konverteringsoptimering CRO samt markedsføring i sociale medier og formår derfor at tænke på helheden (in toto).
Vi arbejder sammen med kompetente Danske og Internationale freelancere og specialister inden for de enkelte områder.

Webbureau anerkendt af Google
intoto – Online Markedsføring er et officielt Google Partner Bureau, og alle vores AdWords kunder er tilknyttet en Google-certificeret medarbejdere. Google Danmark har flere gange brugt os som oplægsholdere og undervisere på forskellige projekter. Vi underviser fx på Google kurset “Succes Online” flere steder i landet.

Kontakt os i dag

Kontakt os i dag og hør mere om, hvordan vi kan hjælpe din online tilstedeværelse skabe mere målrettet trafik til din hjemmeside og konvertere besøgende til betalende kunder.

 

GD Star Rating
loading…

Om intoto – Online Markedsføring, 4.9 out of 5 based on 8 ratings