intoto Hjemmeside WebsiteEn god hjemmeside / website er krumtappen i Jeres online tilstedeværelse, den skal fungere som en “hub” som alle Jeres online markedsførings tiltag leder tilbage til.

En hjemmeside skal opfylde mange funktioner og krav. Den skal have indhold, som er relevant for den besøgende, den skal være overskuelig, så den besøgende kan finde det relevante indhold og den skal være bygget op, så der er så lidt friktion, (det skal være let at blive kunde), at den formår at konvertere de besøgende til betalende kunder.

En hjemmeside skal også Brande Jeres virksomhed og skal derfor også have et design som giver et godt førstehåndsindtryk. Et godt førstehåndsindtryk skaber troværdighed og fjerner derved friktion fra hjemmesiden,  så det lettere konverterer de besøgende til kunder.

En hjemmeside er krumtappen i hele Jeres online tilstedeværelse

Det er vores erfaring, at det skal være let at drive og udgive indhold på hjemmesiden, ellers ender det med, at den ikke bliver brugt i den udstrækning som det var tiltænkt. Et brugervenligt CMS system er som ofte den rigtige løsning.

De tekniske udfordringer til en hjemmeside er mange, f.eks.:

  • Behovet for at være søgemaskine venlig i forhold til selve opbygningen, så søgemaskinerne let kan indeksere indholdet
  • Det er let at optimere de enkelte sider til søgemaskinerne
  • Systemet må ikke generere Dublicate Content, som bl.a. Google vil opfatte som et forsøg på at spamme.

intoto – Online Markedsføring kan hjælpe med at opbygge en hjemmeside, som er optimeret til søgemaskinerne og til kunde konvertering. Er I klar til en effektiv hjemmeside?

Ja, Vi er klar til en effektiv hjemmeside

Læs også mere om:
Online Markedsføring | Inbound Marketing
Sociale Medier | Google AdWords

 

GD Star Rating
loading…

Hjemmeside – CMS, 4.7 out of 5 based on 6 ratings