intoto Sociale MedierDe Sociale Medier“; alle taler om dette fænomen, men hvad dækker det egentligt over og hvad kan I som virksomhed bruge dem til?

Når vi taler om “De Sociale Medier” så er det som oftest tjenester som Twitter, Facebook, YouTube og LinkedIn – alle med mange hundrede millioner brugere –  der tænkes på. Selv om der bogstaveligt talt findes tusindvis af sådanne tjenester på nettet i dag, så er disse klart de største og derfor også de mest interessante for en virksomhed.

De Sociale Medier er fantastiske til at skabe opmærksomhed omkring indhold eller information på f.eks. en Blog, en hjemmeside eller måske en video på YouTube.

Det sociale er mere personligt, mere troværdigt og mere tilbøjeligt til at fange kundens klik

Hvis I kan få f.eks. 5 mennesker, som en potentiel kunde følger på Twitter eller Google+ til at dele links til Jeres  hjemmeside/et produkt, vil denne potentielle kunde være langt mere engageret, imponeret og fristet, end hvis I havde købt bannerreklamer på nogle af de hjemmesider som kunden besøger. Begge skaber Brand Awareness, men det sociale er mere personligt, mere troværdigt og mere tilbøjeligt til at fange kundens klik.

Sociale Medier skaber ikke købere – det er kanalen, der skaber potentiale for en fremtidig konvertering. Sociale Medier kan skabe Brand kendskab og føre besøgende til indhold, som yderligere trækker dem ind, men det er meget sjældent det direkte svar på et udtrykkeligt-erklæret behov.

Google anvender i dag i høj grad de Sociale signaler til at ranke en hjemmeside i søgeresultaterne og af den grund giver det også mening for Jeres virksomhed at være repræsenteret på de af de Sociale Medier som er relevante for Jer.

intoto – Online Markedsføring kan hjælpe Jeres virksomhed med at blive synlige på de Sociale Medier, er I klar til at tale med jeres potentielle kunder i stedet for at tale til dem?

Ja, Vi er klar til at være Sociale på nettet

Læs også mere om:
Online Markedsføring | Hjemmeside – CMS
Inbound Marketing | Google AdWords

 

GD Star Rating
loading…

Sociale medier, 4.5 out of 5 based on 4 ratings