Ringsted – Facebook annoncering skaber værdi for din virksomhed

Facebook annoncering Ringsted – effektiv online markedsføring

Den typiske bruger er på Facebook i ca. 50 minutter om dagen. Og med 73 % af den danske befolkning på Facebook giver det dig en kæmpe mulighed for at ramme netop din målgruppe. Som din Facebook-ekspert i Ringsted øger vi din synlighed og gør dit brand mere kendt.

Hvis du gerne vil have større synlighed online og udbrede kendskabet til dit brand, produkter eller serviceydelser, er Facebook annoncering en oplagt mulighed. Og lægger du en effektiv strategi for din Facebook-kampagne, kan du med målrettede annoncer også øge salget i din forretning.

Facebook – effektivt for både B2C & B2B

Det lyder måske som en drøm, men det kan faktisk blive virkelighed rimelig simpelt og hurtigt. Og har du ikke selv energien eller lysten til at kaste dig over arbejdet, er vi klar til at hjælpe dig. intoto digital fører dit ønske om større synlighed og omsætning ud i livet.

Vi hjælper virksomheder i Ringsted med markedsføring på Facebook

Med udgangspunkt i dine ønsker og din målgruppes behov lægger vi en målrettet digital strategi. Og du? Skal bare glæde dig over synet af likes og delinger, der begynder at strømme til din profil med flere besøg på din hjemmeside og større konvertering til følge.

Annoncering på Facebook = øget omsætning

Skal vi løfte din Facebook annoncering til et sjovere niveau, så kendskabet til dit brand øges, og du får øget omsætning? Vi er din Facebook-ekspert i Ringsted.

Kontakt din Facebook-ekspert på web@intoto.dk telefon 7026 7604

Er du klar til en uforpligtende dialog om, hvordan din virksomhed får succes på Facebook?