Lokal Google Ads – AdWords-ekspert skaber værdi for din virksomhed

Google Ads – AdWords annoncering – Synlig på Lolland-Falster

Ønsker du at blive mere synlig i søgeresultaterne? Som Officielt Google Partner Bureau på Lolland-Falster laver vi Google Ads - AdWords annoncer der fanger dine kunder i deres mest aktive søgning – og du betaler kun, når de klikker på din annonce.

Dine potentielle kunder søger oftest efter produkter og tjenester online. Derfor skal du være synlig i søgeresultaterne. Men du er nødt til at skille dig ud fra mængden. Det hjælper Google Ads – AdWords dig med, og intoto digital har som officielt Google Partner Bureau stor erfaringen med at sætte dine annoncer op, så du ser resultater.

Du betaler kun når der klikkes på din Google Ads – AdWords annonce

Google Ads – AdWords er ganske enkelt betalte annoncer på Google. Men du betaler kun, når en besøgende klikker på din annonce, der linker til en landingsside på din hjemmeside. Derfor er du sikret en god synlighed uden nødvendigvis at kaste en masse penge efter den. Og du får trafik til din hjemmeside (det er godt for din SEO).

Google Ads – AdWords = Høj Return On Investment

Vores erfaring viser, at Google Ads – AdWords har en høj ROI (Return On Investment), dvs. at afkastet af dit annoncebudget er høj. Mange af vores AdWords-kampagner har givet en ROI på 500-1.000 %. Så hvorfor vente til dine konkurrenter har fanget dine potentielle kunder? Grib din bedste plads med AdWords nu!

2016 statistik for intoto AdWords kunder

Vil du skille dig ud fra dine konkurrenter i søgeresultaterne?

Hos intoto digital optimerer vi dine Google Ads – AdWords annoncer, så du effektivt fanger dine potentielle kunder når de søger på Google. Ring blot på telefon 7026 7604 eller kontakt os.

Er du klar til en uforpligtende dialog om, hvordan din virksomhed får succes med Google AdWords?