KLIK og se AdWords placeringerGoogle AdWords annoncer
Søgemaskinen Google har betalte annoncer – AdWords, som vises over- og til højre for søgeresultaterne. AdWords annoncer kan være en rigtig god måde at fange potentielle kunder i deres søgen efter produkter eller løsninger på et problem.

Siden 2004
Vi er officielt Google Partner Bureau og kan som Webbureau hjælpe jer med at få flere potentielle kunder til Jeres hjemmeside.

Vi har arbejdet med Google AdWords annoncer siden 2004 og har generelt rigtigt gode erfaringer med netop denne form for markedsføring. Vi har i tidens løb arbejdet på mange AdWords kampagner som har giver en ROI (Return On Investment = Afkast) på over 1.000% og kan derfor klart anbefale at I overvejer at inddrage AdWords i Jeres Online Markedsføring.

Når en potentiel kunde på Google indtaster et eller flere søgeord i sin browser og leder efter en bestemt tjeneste eller produkt – f.eks. Jeres, – ledes han til en oversigt over hjemmesider – der af Google vurderes som relevante – og som linker til disse søgeord.

Det han ser, ud over listen over hjemmesider er, at en del af den resultatside er afsat til annoncører: Virksomheder som f.eks. Jeres, der betaler for det privilegium det er at være i den øverste kategori.

Overvej at inddrage AdWords i Jeres Online Markedsføring

For det første: Jeres navn og produkt kan vises tydeligt på siden, så I skiller Jer ud fra de andre.

For det andet: I betaler kun for annoncen, når nogen rent faktisk klikker på annoncen og derved ledes til en landing page på Jeres hjemmeside.

Således: Pay Per Click eller på Dansk Betal pr. klik.

intoto – Online Markedsføring kan som Webbureau hjælpe med at sætte Jeres AdWords kampagner op – er I klar til at få flere potentielle kunder til Jeres hjemmeside?

Ja, Vi er klar til flere kunder

Læs også mere om:
Online Markedsføring | Hjemmeside – CMS
Inbound Marketing | Sociale Medier

Samarbejde med intoto – Online markedsføring:
Samarbejde med en tredjepartspartner

 

GD Star Rating
loading…

Google AdWords, 4.6 out of 5 based on 7 ratings