Lokale Facebook-eksperter skaber værdi for din virksomhed

Lolland-Falster: Facebook Annoncering – Øg dit Salg

Som dine lokale eksperter i Facebook annoncering på Lolland-Falster skaber vi målrettede og effektive kampagner for din virksomhed. Med mere end 80% af danskerne på Facebook har du en kæmpe chance for at fange netop din målgruppe.

Facebook reklame Lolland-Falster

Størstedelen af den danske befolkning er på Facebook. Og den typiske profil bruger ca. 50 minutter om dagen på det sociale medie. Det kan du udnytte i din markedsføring.

Øg din virksomheds synlighed

Med Facebook-annoncer kan du blandt andet øge din virksomheds synlighed og skabe større kendskab til dit brand og dine produkter. Du får mere trafik til din hjemmeside og flere konverteringer. Og dine Facebook-annoncer kan give dig flere tilmeldinger til dit nyhedsbrev.

Øg salget i din virksomhed

Dit resultat er kort sagt øget salg i din forretning. Det kræver blot den rigtige strategi for din Facebook annoncering, som tager udgangspunkt i din målgruppes ønsker og behov. Vi hjælper dig med at skræddersy effektive annonce kampagner, der skaber værdi for din virksomhed.

Lokale Facebook-eksperter styrker din virksomheds synlighed online

intoto digital er din lokale Facebook-ekspert på Lolland-Falster (vi er officiel Meta Business Partner), og vi hjælper dig til at få mest muligt ud af din virksomheds Facebook annoncering.

Kontakt din lokale Facebook-ekspert på web@intoto.dk telefon 7026 7604

Er du klar til en uforpligtende dialog om, hvordan din virksomhed får succes på Facebook?