Vordingborg – Facebook eksperter skaber værdi for din virksomhed

Facebook annoncering Vordingborg – Professionel hjælp af lokale eksperter

73 % af den danske befolkning har deres daglige færd på Facebook. Det giver dig en stor mulighed for at ramme netop din målgruppe, når du annoncerer på platformen. intoto - Online Markedsføring er dine lokale eksperter i Facebook annoncering i Vordingborg. Vi hjælper dig til online synlighed.

Hvis du er en del af statistikken, er du selv på Facebook minimum en gang om dagen. Er du som de fleste, tjekker du Facebook flere gange om dagen. Det gør dine potentielle kunder også. Faktisk bruger den typiske profil omkring 50 minutter hver dag på Facebook.

Nå dine potentielle kunder på Facebook

Det betyder, at din chance for at ramme dine potentielle kunder med Facebook-annoncer er rigtig stor. Samtidig har du den fordel på Facebook, at brugerne her har den største tendens til at dele interessante opslag med deres venner. Og det er vand på din markedsføringsmølle.

Lokalt Facebook Bureau hjælper virksomheder i Vordingborg med at blive synlig på Facebook

Når du skaber målrettede Facebook-annoncer øger du din virksomheds synlighed, og din målgruppe får større kendskab til dit brand. Trafikken til din hjemmeside øges, og det betyder flere konverteringer.

Større synlighed på Facebook = øget salg

Lægger du den rigtige strategi for dine Facebook-kampagner, kan du med en serie af Facebook-annoncer øge dit salg. Lyder det godt? intoto digital skaber succes med Facebook.

Kontakt din lokale Facebook-ekspert på web@intoto.dk telefon 7026 7604

Er du klar til en uforpligtende dialog om, hvordan din virksomhed får succes på Facebook?