Få Succes Online med intensivt kursus

Vil du have succes online – men har ikke tid til at deltage i et længere forløb? Så kan du glæde dig! Nyt Google Succes Online kursus hjælper dig til online succes på blot 2 dage.

Google Succes Online forløbet har siden 2013 hjulpet mere end 25.000 virksomheder i hele Danmark med at få succes på internettet. intoto digital har været med som underviser fra de første forløb, og nu kan vi løfte sløret for en helt ny version af kurset, der tilgodeser din travle hverdag.

2 dage. Masser af viden fra eksperter. Og din helt egen handlingsplan for din digitale succes.

dag 1 “Kick-off” gennemgår vi de fem udfordringer, der er altafgørende for din succes online. Bliv klogere på hjemmesidens teknik, hjemmesidens indhold, data og sporing, synlighed på nettet og optimering og fastholdelse.

dag 2 “Værkstedet” arbejder vi praktisk på din digitale indsats. Vi sætter fokus på dine muligheder på internettet, og du ender med en digital handlingsplan for din virksomhed.

intoto digital underviser på Google Succes Online i Næstved og Greve-Solrød i foråret 2017. Vi hjælper dig med at identificere din næste digitale indsats, så du bliver blandt de bedste online.

Næstved
Kick-off: 14. marts kl. 16-20
Værkstedet: 28. marts kl. 16-20

Greve-Solrød
Kick-off: 15. marts kl. 16-20
Værkstedet: 29. marts kl. 16-20

Skal 2017 blive året, hvor din virksomhed får succes online?

Vi glæder os til at hjælpe dig med at få succes online!

Skrevet af

Thomas Zacchi

Thomas Zacchi har arbejdet med online markedsføring siden 1997. Han hjælper virksomheder med at udarbejde en effektiv digital strategi og bistår dem med at eksekvere på denne strategi for at nå deres online ambitioner.