Google Succes Online runder 30.000 virksomheder

Succes Online har 4 år efter pilotforløbet på Ærø i sommeren 2013 vist sig som en succes. 30.000 virksomheder har været igennem forløbet, og intoto digital er stolte over at have været med fra start.

Projektet Succes Online blev sat i verden for at inspirere små og mellemstore virksomheder til at skubbe digitaliseringen af deres forretninger i gang og udnytte de mange muligheder på internettet.

På Lolland-Falster stod intoto digital for det første forløb, og da Google kontaktede os i efteråret 2013 for at høre, om vi ville stå for undervisningen, havde vi ikke regnet med, at programmet skulle runde 30.000 deltagere blot 4 år efter.

Siden er det blevet til besøg i flere byer som fx København, Køge, Ringsted, Næstved og Vordingborg, hvor vi har undervist mere end 1.000 virksomheder. Og på Google Succes Online Summit i København holdt vi oplæg om SEO (Søgemaskineoptimering) for tæt på 1.000 virksomheder.

Google Succes Online inspirerer i hele landet

Vi har netop kørt nye Succes Online-forløb i Greve-Solrød, og i Slagelse har vi p.t. 52 virksomheder på Succes Online-skolebænken. Og vi tager gerne en Succes Online runde mere i det nye år.

Milepælen 30.000 virksomheder blev fejret hos en virksomhed på Frederiksberg, hvilket egentlig er pudsigt, da Succes Online startede som et digitalt løft specielt målrettet udkantsdanmark. Vi glæder os dog over, at virksomheder i hele landet har gavn af inspirationen fra forløbet.

Er du en af dem, der har været igennem et forløb og gerne vil have vores hjælp til at komme endnu videre i din digitale rejse? Kontakt os her eller ring på telefon 7026 7604.

Skrevet af

Thomas Zacchi

Thomas Zacchi har arbejdet med online markedsføring siden 1997. Han hjælper virksomheder med at udarbejde en effektiv digital strategi og bistår dem med at eksekvere på denne strategi for at nå deres online ambitioner.