Google Succes Online x 3

Så er datoer og programmer for de næste Google Succes Online kursusforløb på plads og vi er super glad for, at intoto digital som officielt Google Partner Bureau har fået lov til at stå for undervisningen på de første 3 af i alt 5 moduler, som udgør et forløb. Og det på hele 3 Succes Online kursusforløb, nemlig på Lolland-Falster, i Stevns kommune og Køge kommune.

Google Succes Online kurset er en attraktiv og Gratis håndsrækning til små- og mellemstore virksomheder, så de kan blive bedre til at sælge sig selv på internettet.

Succes Online 2. gang på Lolland-Falster

Det er anden gang Google Succes Online afholdes på Lolland-Falster, sidste gang var i februar-april måned i år hvor 55 virksomheder var tilmeldt. Også der havde intoto digital fornøjelsen af undervise på modul 1-3 af forløbet, som blev afholdt hos Business LF.

Interessen for Google Succes Online på Lolland-Falster var dog så stor, at Google og Business LF hurtigt blev enige om, at der måtte en anden runde til og den er nu sat til opstart med modul 1 den 18. september – få ledige pladser.

Stevns er også en Google Succes Online kommune

Stevns er den næste kommune som følte, at et Google Succes Online forløb lige ville være noget for deres lokale virksomheder og Stevns Erhvervsråd har sammen med Google sat Kick-off til 10. september og 1. modul er sat til opstart den 24. september – få ledige pladser.

Kick-off-eventet til Succes Online kursusforløbet i Stevns vil finde sted i Møllen hos Br. K. Hansen, Rødvigvej 54, 4673 Rødvig Stevns, den 10 september, kl: 16:00 – 18:30. Der vil være oplæg fra bl.a. Google, Borgmester Mogens Haugaard, Ibiz og lokale eksperter og Rødvig Kro & Badehotel, der fortæller om deres vej til succes online. Herudover vil der være en præsentation af de 5 forskellige kursusmoduler.

Køge kommune også en del af Google Succes Online

Køge Erhvervsservice har sammen med Google fået sat Køge på Succes Online programmet. Kick-off er sat til 17. september og 1. modul starter den 1. oktober.

Kick-off-eventet til Succes Online kursusforløbet i Køge vil finde sted den 17. september hos Castus, Unionsvej 4, 4600 Køge. Der vil være oplæg fra bl.a. Google, Ibiz og lokale eksperter og ComputerSalg.dk, der fortæller om deres vej til succes online. Herudover vil der være en præsentation af de forskellige kursusmoduler.

1-til-1 session

På alle Succes Online forløbene er der i mellem modul 3 og 4 lagt en mulighed for at få en 1-til-1 session. Det er din mulighed for at få en session (af 1 times varighed) med underviseren fra Google Succes Online modul 1-3, hvor I kan få en snak om lige netop dine online udfordringer.

 

Skrevet af

Thomas Zacchi

Thomas Zacchi har arbejdet med online markedsføring siden 1997. Han hjælper virksomheder med at udarbejde en effektiv digital strategi og bistår dem med at eksekvere på denne strategi for at nå deres online ambitioner.